The Process Forum

The Process Forum (http://www.process-productions.com/forum/index.php)
-   General Discussion (http://www.process-productions.com/forum/forumdisplay.php?f=4)
-   -   DeviantArt issues (http://www.process-productions.com/forum/showthread.php?t=45635)

Underminer 07-16-2019 09:18 PM

DeviantArt issues
 
I don't know where else to put this. For the past few weeks, I've been having serious issues with DeviantArt's new Eclipse interface. I'm on a dinosaur of a computer, and I can't log in to the site anymore, and I can't see anything anymore.

Is anyone else having these problems? How do I access the site through the classic interface? (FYI, I tried the toggle thing -- doesn't work. Surprise, surprise.) I'm running the dinosaur until it dies, as I don't have the funds to "just upgrade," as one of the smug jerks on one of the forums "helpfully" suggested.

Blake Isaac Gordon 07-17-2019 05:10 AM

Re: DeviantArt issues
 
I agree the 'Eclipse" interface of DA is plain terrible.

Have you tried going to your Advance Browser settings and do a complete purge of all cookies, settings, and what not?

If DA worked for you until you switched over then it should be reversible.

(Maybe logging out and then back in, or try creating a new account (just to see how it looks, I am NOT saying ditch your old account)


Best of luck.

kuriboh_fan 07-20-2019 01:51 AM

Re: DeviantArt issues
 
I've got a Deviant Art account and I agree that the Eclipse interface is a terrible idea. If you log in while the Eclipse interface is up, there should be a switch once you've logged in. If you click or slide on it (I can't remember which), it will go back to the original interface. I don't know if it will stay on the original interface when you next log in, but at least you'll have the knowledge to switch back whenever you've logged in.

AnimusVE 07-20-2019 08:26 PM

Re: DeviantArt issues
 
An additional problem I've been having is with the RSS feeds. Either they don't load at all, or they take an incredibly long time to load. Anyone else having this problem, or know of a solution?


All times are GMT -7. The time now is 06:45 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.